Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Clafoutis cu visine

27 iunie 2017 


Ingrediente:

3ouă
o lingură ulei
200 gr smântână
150 ml lapte
50 gr zahăr
un plic zahăr vanilat
90 gr făină 
un vârf cuţit praf de copt (opţional)
un praf de sare
vişine sau cireşe
zahăr pudră


Într-un bol spargem ouăle. 

Adaugăm zahărul, uleiul,sarea şi mixăm 
amestecul la viteza maximă 
pentru 2 minute.

Adaugăm smântâna şi laptele şi omogenizăm.

La final adaugăm faina şi mixăm.

Ungem forma cu unt..aşeazăm vişinele apoi turnăm compoziţia.


Introducem tava în cuptor și coacem
la foc potrivit 
până ce prajitura prinde culoare şi
se desprinde de pereţii formei.


Servim prajitura pudrată cu zahăr.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu