Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Briose aperitiv

2 august 2016



Ingrediente:

6 oua
200 gr faina
400 gr sunca presata
200-250 gr cascaval
2 bucati ardei kapia
200 ml lapte
4 linguri ulei
un pliculet praf de copt
sare si piper


Mod de preparare:

Pregatim ingredientele,
ardeiul kapia il spalam, il curatam si il taiem cubulete.

Sunca o taiem tot cubulete iar cascavalul il
dam pe razatoare.

Ouale le spargem intr-un bol si le mixam bine
adaugam laptele si mai mixam putin.

Cernem faina amestecata cu praful de copt si
amestecam pana se omogenizeaza.

Peste compozitia rezultata adaugam si restul
ingredientelor si amestecam bine.

Condimentam dupa gust cu sare si piper.


Compozitia rezultata o turnam in forme de briose
si coacem in cuptorul incins in prealabil la foc
potrivit pana sunt gata si se rumenesc frumos.

Pofta buna!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu