Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Briose cu mere coapte

11 noiembrie 2013


Ingrediente pentru aproximativ
15 bucati:

2 oua
220 gr zahar
230 gr faina
115 gr unt
1 pliculet praf de copt
1 pliculet zahar vanilat
un praf scortisoara
  un praf sare
3-4 mere
 

Mod de preparare:

Intai de toate ne ocupam de mere.

Curatam merele le taiem cubulete si le punem intr-o
craticioara,punem zahar dupa 
gust si amestecam.

Acoperim vasul cu folie de aluminiu si facem cateva  
gaurele cu o scobitoare,dam la cuptor
si coacem  merele pana se inmoaie
scoatem folia si mai lasam pana
capata o culoare aurie.

Le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca.


Topim untul impreuna cu zaharul dupa care il lasam
sa se racoreasca.

Amestecam faina cu praful de copt,praful de sare,
scortisoara si zaharul vanilat. 


Adaugam ingredientele uscate peste compozitia de
unt cu zahar si omogenizam bine.

Punem si ouale amestecam iar la final adaugam
merele coapte.

 Turnam compozitia in forme de briose.


 Coacem in cuptorul preincalzit 25-30 minute, 
 le incercam cu o scobitoare.


Cand sunt gata le lasam sa se racoreasca si le
pudram cu zahar.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu